Spoznaj Sonjo

Edino TI veš, kaj je res ZATE…

 

Kaj bi izbral in kaj bi naredil, če bi vedel, da ti ne more spodleteti?

Spoznajte me

Edino TI veš, kaj je res ZATE…

Tvoj pogled ustvarja tvojo resničnost!

Ko začneš raztapljati omejujoča prepričanja, začenjaš postajati bolj svoboden, zaživiš bolj polno življenje in imaš več SEBE!

Sem Sonja Turnšek in sem že po naravi radovedno bitje. Zanima me raziskovanje drugačnih možnosti, energij in tega, kar je očem velikokrat nevidno, vseeno pa zaznavno z ostalimi čuti. Velikokrat sem se zavedala energij okoli mene, vendar nisem niti dobro vedela, kako to ubesediti, niti povedati, kaj vse zaznavam. In na poti mojega raziskovanja energij, duhovnosti, metod in tehnik osebne rasti, sem odkrila Access Barse. In vse je naenkrat dobilo smisel. V mojem svetu se je ustvarilo toliko več prostora, miru in zaupanja vase. Zaupanja, da vem in da sem že od nekdaj vedela, da je toliko več mogoče. In to je bil začetek mojega popotovanja in raziskovanja, kaj vse je mogoče z uporabo tehnik in orodij Access Consciousness®.

Danes sem Access Bars facilitatorka, facilitatorka telesnih procesov Access Consciousness, Access Facelift facilitatorka, Certificirana facilitatorka in Bodi ti certificirana facilitatorka. Sem tudi praktik Simfonije možnosti in Abuse Hold praktik. Sem tudi prevajalka za seminarje Access Consciousness.

Čarobnost orodij Access Consciousness je v tem, da te opolnomočijo v to, da veš. Da si vedno vedel in da si TI edini, ki ve, kaj deluje zate. Povabijo te v to, da začenjaš spet biti ti, to kar v resnici si. Da si začneš postavljati vprašanja in prideš do vedenja, kaj deluje zate in kaj ne. Da spoznaš, da ne glede na to, kar ti drugi govorijo, da je resnično, da je tisto, kar resnično šteje to, kaj je res zate. Na tak način se začneš osvobajati omejujočih prepričanj, misli in občutkov ter postaneš bolj prisoten in radosten v svojem življenju. Spoznaš, kaj je res zate in si začneš bolj zaupati, predvsem pa se začneš spet imeti rad.

Po poklicu sem magistra zdravstvene nege in mamica čudoviti hčerki. Delam in družim se z ljudmi in opažam, da se velikokrat zatikamo v nekih starih vzorcih in prepričanjih, ki za nas ne delujejo več, pa še vedno jih znova in znova izbiramo. Spomnite se, da je že Albert Einstein izjavil, da je največja norost ta, da vedno znova in znova izbiramo iste stvari in pričakujemo spremembo.

Med prevajanjem :-)

Sama sem uporabila ta orodja in jih uporabljam v vsakodnevnem življenju in z velikim veseljem jih predajam dalje, da jih spoznaš tudi TI.

Svojo izkušnjo z Access Barsi, telesnimi procesi in orodji Access Consciousness sem opisala tukaj:

Kaj izbiraš danes?

Individualni tretmaji

Individualni tretmaji so namenjeni vsakemu, ki si izbira več lahkotnosti s telesom, v odnosih in v življenju!

Delavnice

Ali si pripravljen raziskovati neskončne možnosti? Ali si pripravljen pogledat onkraj tega, kar sedaj poznaš?

Individualni pogovor s Sonjo

To srečanje je namenjeno TEBI, če želiš, da skupaj pogledava na možnosti v tvojem življenju.

Tvoj  pogled ustvarja tvojo resničnost!

Kaj če bi lahko spremenil le en pogled in bi se lahko spremenilo vse?

Prisluhni svojemu telesu