Spoznaj

Access Consciousness®

Zavest vključuje vse in sodi nič!

Spoznaj

Access Consciousness

Zavest vključuje vse in sodi nič!

Access Consciousness® je zbirka preprostih orodij, tehnik in procesov, ki te povabijo v raziskovanje sebe in sveta okoli tebe, da lahko začneš dostopati do več zavedanja in s tem več možnosti za doseganje željenih sprememb na kateremkoli področju tvojega življenja. In to na drugačen in lahkotnejši način.

Bistvo Access Consciousnessa® je razvijanje sveta, v katerem bi delovali iz zavedanja in enosti. Access ti omogoči dostop do tebe samega, do tvojega zavedanja tega, kar deluje zate. Zavest je prostor, kjer si bil že velikokrat, kjer vse deluje, nič ni težko in se vse čarobno postavi na svoje mesto.

Velikokrat mislimo, da se nam stvari v življenju dogajajo, da nimamo vpliva na njih. Pa je res temu tako? Z vsakim pogledom, z vsako odločitvijo, z vsakim stališčem ustvarjamo naše življenje. Mi smo kreatorji vsega, kar v tem trenutku imamo. In prej ko si to priznamo, lažje kreiramo življenje, ki si ga želimo imeti.

Cilj Access-a je, da te pripelje do tega, da prepoznaš svojo kreativno in ustvarjalno moč do stopnje, da lahko spremeniš vse, kar ne deluje v tvojem življenju in si ustvariš čudovito življenje onkraj vsega, kar si si kdaj predstavljal.
To je začetek popotovanja, za katerega nimaš vnaprej narisanega zemljevida. Gre za potovanje na katerem raziskuješ sebe, to kar ti veš in zaznavaš ter tvoje voljnosti pogledati stvari, ki ne delujejo zate. In ko enkrat to ozavestiš, imaš resnično izbiro, da opustiš omejujoča stališča in prepričanja ter začneš delati izbire, ki delujejo zate.

Samo TI veš kaj deluje zate in samo TI si VIR kreacije tvojega življenja. Gre za popotovanje po poti, ki ni nikoli ravna, z vzponi in padci ter zavedanjem, da je veliko več mogoče, kot si si sploh lahko upal predstavljati.

Kaj je Access Consciousness®?

Več o Access Consciousness na https://www.accessconsciousness.com/

Kaj izbiraš danes?

Individualni tretmaji

Individualni tretmaji so namenjeni vsakemu, ki si izbira več lahkotnosti s telesom, v odnosih in v življenju!

Delavnice

Ali si pripravljen raziskovati neskončne možnosti? Ali si pripravljen pogledat onkraj tega, kar sedaj poznaš?

Individualni pogovor s Sonjo

To srečanje je namenjeno TEBI, če želiš, da skupaj pogledava na možnosti v tvojem življenju.

Tvoj  pogled ustvarja tvojo resničnost!

Kaj če bi lahko spremenil le en pogled in bi se lahko spremenilo vse?

Kaj vse je še mogoče?