logo

Access Consciousness®

Access consciousness®

Access Consciousness® je zbirka preprostih orodij, tehnik in procesov, ki nam omogočajo več zavedanja in s tem več možnosti za doseganje željenih sprememb na kateremkoli področju našega življenja. In to na drugačen in lažji način.

Bistvo Access Consciousnessa® je razvijanje sveta, v katerem bi vsi delovali iz zavedanja in enosti. Access ti da dostop do tebe samega. Zavest je prostor, kjer si bil že velikokrat, kjer vse deluje, nič ni težko in se vse čarobno postavi na svoje mesto. Sami si kreiramo svoje življenje z vsako odločitvijo, ki jo sprejmemo. In če ta odločitev pride v naše življenje lahkotno, potem je prava za nas.

Cilj Access-a je, da te pripelje do tega, da prepoznaš svojo kreativno in ustvarjalno moč do stopnje, da lahko spreminjaš vse, kar ne deluje v tvojem življenju in si ustvariš čudovito življenje onkraj vsega, kar si si kdaj predstavljal.

What is Access Consciousness®

video beyond words

Preberi več o Access Bars® ali Access-ovih telesnih procesih®

Access bars tretma je nežna tehnika, ki poteka tako, da se bars praktik dotika različnih točk na glavi. Gre za 32 točk na glavi, ki jih imenujemo barsi. Možgani po določenem času tretmaja preidejo v počasnejše delovanje, znano tudi kot theta stanje. Theta stanje zavesti je stanje globoke relaksacije, stanje za prebujanje čutnih zaznav in aktiviranja samozdravljenja. To je stanje …

Obstaja čez 50 različnih telesnih procesov Access Consciousnessa®. Pomagajo ti obnoviti in ponovno aktivirati lastne kapacitete za zdravljenje in spreminjanje. So povabilo, da začneš svojo telo drugače dojemati, ga sprejemati ter spreminjati. Access Consciousness® verbalni procesi skupaj s procesi polaganja rok so prepoznavna drugačnost Accessovih telesnih …

Kontaktiraj me

Z veseljem odgovorim na vsa tvoja vprašanja!