Spoznaj

Access telesni procesi

 

Kaj zate predstavlja tvoje telo?

Koliko vključuješ svoje telo v svoje izbire?

Si hvaležen za svoje telo?

 

Spoznaj

Access telesni procesi

Kaj zate predstavlja tvoje telo?
Koliko vključuješ svoje telo v svoje izbire?
Si hvaležen za svoje telo?

Nekaj besed o Access telesnih procesih

Obstajajo različni telesni procesi Access Consciousnessa®. Vsake toliko časa nastanejo novi, ki vedno znova prispevajo našim telesom. Pomagajo ti obnoviti in ponovno aktivirati lastne kapacitete za zdravljenje in spreminjanje telesa. So povabilo, da začneš svoje telo drugače dojemati, ga sprejemati ter spreminjati.

  • Kaj če ti ni potrebno biti več efekt staranja, bolezni, utrujenosti in degeneracije telesa?

  • Kakšne kapacitete ima tvoje telo, ki jih še nisi opazil ali ozavestil?

  • Kaj če vse, za kar si mislil, da v tvojem telesu ni spremenljivo, v resnici je spremenljivo?

  • Kaj če lahko resnično spremeniš vsako molekulo, ki gradi tvoje telo?

Zgolj že to vprašanje začenja odklepati telesa iz omejujočih vzorcev.

Naša telesa so senzitivni, čutni organizmi. Ti in tvoje telo se propriocepcijsko zavedata vsega. Telo je ustvarjeno zato, da nam daje zavedanje o utelešenju, zavedanje o energijah sveta okoli nas. Vendar pa naša telesa velikokrat sodimo in jim ne priznamo, kako fantastična so.

Bi bil pripravljen imeti drugačno resničnost s telesom?

Brez sodb tega, kar se pojavlja v tvojem telesu? Kolikokrat sodimo naše telo kako izgleda, kakšne oblike je, kakšne velikosti je? Kolikokrat sodimo telo, če nekaj ne deluje v našem telesu na način, kot mi mislimo, da bi moralo delovati ali biti? Kolikokrat sodimo telo zaradi bolečin, ki jih imamo? Bi bil voljen, da namesto, da greš v sodbo bolečin, bi šel raje v vprašanje? Telo, kaj mi sporočaš s tem? Kaj, če je bolečina samo intenzivnost zavedanja, ki nam ga naše telo želi dati?

Kakšno skupnost bi lahko ustvaril s telesom, če bi mu dejansko prisluhnil? Bil hvaležen zanj? Kaj bi to ustvarilo v tvojem življenju?

Access Consciousness® verbalni procesi skupaj s procesi polaganja rok so prepoznavna drugačnost Accessovih telesnih procesov. Telesne procese sta razvila in jih še vedno razvijata Gary Douglas in Dr. Dain Heer tekom več kot 30 let dela s telesi in s postavljanjem vprašanj.
Gary Douglas je razvil telesne procese, da bi ljudem omogočil dostop do njihovih kapacitet in potencialov s telesi. Energije zdravijo telo na unikaten način. Vsako telo ima sposobnost, da se pozdravi samo.

Med izvajanjem telesnega procesa telesu pokličemo določene energije in telo s pomočjo teh energij prične spreminjati tisto, kar ne deluje v njem. Začne odklepati vsa tista mesta, kjer smo zaklenili nek pogled ali omejitev v naše telo. Na tak način se prične telo samo zdraviti.
Telesni procesi odprejo tudi poseben prostor, ko si lahko v telesu prisoten brez sodb in pogledov ter najdeš svoj mir. Kaj se bo med prejemanjem telesnih procesov spremenilo v telesu je odvisno predvsem od tebe, ki prejemš telesni proces in tvoje voljnosti, da spremeniš kar ne deluje zate.

Pri Accessovih telesnih procesih ni pričakovanih rezultatov. Opustiti je potrebno vsa pričakovanja, projekcije in želene rezultate. In se prepustiti in biti pripravljen prejemati. Kadar pričakuješ nek rezultat, ali si takrat sploh sposoben prejeti nekaj drugačnega? Če imaš sodbo, da se nekaj v vašem telesu ne bo spremenilo ali pa imaš pogled, kako bi se moralo spremeniti, ali se sploh lahko kaj spremeni?

Ali si pripravljen vprašati svoje telo o tem, kaj se lahko spremeni? Si pripravljeni zaupati svojemu telesu in mu prisluhniti?

Kaj o telesnih procesih pove dr. Dain Heer:

Želela bi poudariti, da Access telesni procesi in Access Barsi ter ostale storitve, ki jih imam v ponudbi, niso zamenjava za uradno medicino. Vedno spoštujem uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvračam od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč le-to podpiram. Svetovanja in tretmaji pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku, psihologu ali kateremkoli drugem strokovnjaku.

Telesni procesi

Kaj izbiraš danes?

Individualni tretmaji

Individualni tretmaji so namenjeni vsakemu, ki si izbira več lahkotnosti s telesom, v odnosih in v življenju!

Delavnice

Ali si pripravljen raziskovati neskončne možnosti? Ali si pripravljen pogledat onkraj tega, kar sedaj poznaš?

Individualni pogovor s Sonjo

To srečanje je namenjeno TEBI, če želiš, da skupaj pogledava na možnosti v tvojem življenju.

Tvoj  pogled ustvarja tvojo resničnost!

Kaj če bi lahko spremenil le en pogled in bi se lahko spremenilo vse?