logo

Accesovi telesni procesi®

Access telesni procesi

Obstaja čez 50 različnih telesnih procesov Access Consciousnessa®. Pomagajo ti obnoviti in ponovno aktivirati lastne kapacitete za zdravljenje in spreminjanje. So povabilo, da začneš svoje telo drugače dojemati, ga sprejemati ter spreminjati.

  • Kaj če ti ni potrebno biti več efekt staranja, bolezni, utrujenosti in degeneracije teles, ki ti jo povzroča ta realnost?
  • Kakšne kapacitete ima tvoje telo, ki jih še nisi opazil ali ozavestil?
  • Kaj če vse, za kar si mislil, da v tvojem telesu ni spremenljivo, v resnici je spremenljivo?
  • Kaj če lahko resnično spremeniš vsako molekulo, ki gradi tvoje telo?

Zgolj že to vprašanje začenja odklepati telesa iz omejujočih vzorcev. 

Access Consciousness® verbalni procesi skupaj s procesi polaganja rok so prepoznavna drugačnost Accessovih telesnih procesov. Telesne procese sta razvila Gary Douglas in Dr. Dain Heer tekom več kot 27 let dela s telesi in s postavljanjem vprašanj.

Gary Douglas je razvil telesne procese, da bi ljudem omogočil dostop do njihovih kapacitet in potencialov s telesi.

Pri Accessovih telesnih procesih ni pričakovanih rezultatov. Opustiti je potrebno vsa pričakovanja, projekcije in rezultate. In se prepustiti in biti pripravljen prejemati. Kadar pričakuješ nek rezultat, ali si takrat sploh sposoben prejeti nekaj drugačnega? Če imaš sodbo, da se nekaj v tvojem telesu ne bo spremenilo ali pa imaš pogled, kako bi se moralo spremeniti, ali se sploh lahko kaj spremeni?

Ali si pripravljen vprašati svoje telo o tem, kaj se lahko spremeni?

Vedno spoštujem uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvračam od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč le-to podpiram. Svetovanja in tretmaji pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku, psihologu ali kateremkoli drugem strokovnjaku. 

Med samim srečanjem in tudi med tretmaji je poskrbljeno za varovanje osebnih in vseh drugih podatkov o udeležencu.

V primeru da presodim, da moje storitve niso v najvišje dobro moje stranke, si pridružujem pravico, da jo zavrnem.

S prijavo in udeležbo na svetovanje ali tretma se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

Telesni proces MTVSS

Molecular Terminal Valence Sloughing System

Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja

MTVSS je eno od najbolj dinamičnih orodij v Accessu, ki se izvaja s polaganjem rok na različna mesta po celem telesu. Je pogosto orodje izbire za odpravljanje skoraj vseh načinov, na katere telo ne deluje pravilno. Lahko ima tudi izjemen vpliv na imunski sistem.

Da bi deloval, ni potreben dotik kože na kožo, enako učinkovito deluje preko oblačil. S procesom se na različnih delih telesa zažene okoli 30 različnih energij.

Najpogosteje se ga uporablja za: aktivacijo imunskega sistema, izničenje vseh procesov, kjer telo ne deluje pravilno, odstranjevanje učinkov staranja na telo, za obnavljanje bolnih organov ter nam je v pomoč tudi pri premagovanju fizičnih naporov. MTVSS ni namenjen samo ljudem, ki že imajo izražene določene težave, ampak vsem ljudem, ki si želijo več lahkotnosti in uživanja s telesom. Ta telesni proces sproži obnavljanje telesa in pomlajevanje.

Telesni proces Demolekularna manifestacija in Molekularna demanifestacija

S tem procesom na molekularni ravni izničujemo, kar je nepotrebnega v telesu – molekularna demanifestacija in manifestiramo oz. kreiramo, kar manjka telesu – demolekularna manifestacija

Uporablja se pri vseh stanjih, od artritisa, tumorjev do materinih znamenj – tam, kjer je zraslo nekaj dodatnega ali kjer nekaj, kar je potrebno, ni prisotno v takšni količini, kot bi moralo biti. Ugodno deluje na celotno telo.

Telesni proces Celični spomin

Vsaka naša celica ima spomin. Celični spomin odklepa celice iz spomina, v katerem so se zataknile. Z njim brišemo travmatični spomin celice, ki ga celica ni opustila. Je neverjetno dinamičen proces. Izvaja se na zabrazgotinjenem tkivu, bolečih mestih, operiranih predelih, tam kjer je telo prejelo neko travmo.

Korekcija vida

Korekcija vida je telesni proces Access Consciousness, ki nam lahko pomaga pri različnih težavah z vidom. Proces se izvaja z nežnim in preprostim dotikom.  

Telesni proces Korekcija vida lahko pripomore k izboljšanju vida in pomaga pri prenovi področja oči in okrog oči. S procesom se postopno odpiramo tudi videnju. Telo s procesom spomnimo in vzpodbudimo, da se lahko vseskozi spreminja, dovolimo mu spremembo in mu pomagamo pri temu. 

Access Consciousness Facelift®

Access Consciousness Facelift je izjemen proces, ki lahko obrne pojav staranja na obrazu in ustvari podobne učinke po celotnem telesu.

Access Consciousness Facelift se razlikuje od ostalih alternativnih metod in postopkov, saj je nežnejši, prijaznejši in lahkotnejši za celo telo.

Izvaja se zgolj z dotikom in zagonom več različnih energij. Primeren je za ženske, moške in otroke.

Učinki Accessovega Facelifta so vsestranski. Ljudje, ki so ga prejemali so navajali sledeče spremembe: obnova kože na obrazu in po celem telesu, zgladi gubice, privzdigne prsi, izboljša stanje kože, zabriše znake staranja, daje občutek svežine in prerojenosti, učvrsti celotno telo, osvobaja od stresa in ostalih življenjskih napetosti, v telo vnaša lahkotnost, povečuje dinamiko življenja.

Ljudje, ki so prejeli ta proces so navajali, da je bil zelo negovalen in sproščujoč ter nepozaben.