logo

Access Bars®

Access Bars®

Kaj če

bi lahko bil današnji dan začetek nečesa drugačnega?

bi ponovno začel uživati v življenju?

bi se nehal obsojati?

Že zelo zgodaj v življenju smo se naučili, da je obsojanje sebe nekaj povsem normalnega in primernega v tem svetu. Kaj pa, če je bila to najbolj neprijazna stvar, ki si jo kadarkoli naredil sebi?

Nekaj besed o Access Bars®

Access bars tretma je nežna tehnika, ki poteka tako, da se bars praktik dotika različnih točk na glavi. Gre za 32 točk na glavi, ki jih imenujemo barsi.

Z izvajanjem barsov se prične razprševati električni naboj polarnosti, ki je shranjen v možganih. Možgani pri izvajanju barsov preidejo v počasnejše delovanje in s tem dopustijo dostop do vedenjskih vzorcev, sistemov prepričanj in pogledov, ki jih uporabljamo že od otroštva ali še iz preteklih življenj.

Poznamo bar za kreativnost, kontrolo, denar, zdravljenje, zavedanje,.. tako kot je narisano na spodnji sliki.

Sčasoma postajamo bolj prisotni v svojem življenju, preteklost pa se ne odraža več na isti način.

Kot, da bi nekdo pritisnil gumb na računalniku in pričel brisati datoteko za datoteko. In s tem, ko se brišejo vse te blokade, postajaš lahkotnejši in korak za korakom pričneš zaznavati, kaj je res dobro zate. Bolj pričneš izhajati iz sebe in delovati iz vedenja ter zaznavanja. Ustvariš več lahkotnosti za tvoje telo in sčasoma počistiš vsa razmišljanja, odnose, čustva, misli in občutke, ki si jih v kateremkoli življenju shranil ali naredil pomembne.

Access Bars® so pomagali tisočem ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, vključno s

 • spanjem,
 • zdravjem,
 • denarjem,
 • nevrozami,
 • telesno težo,
 • spolnostjo,
 • odnosi,
 • odvisnostmi,
 • prisilnimi mislimi,
 • depresijami,
 • stresom
 • in še veliko več.

Z Barsi omogočamo, da se spremembe v življenju zgodijo na bolj lahkoten način. Vsak Bars tretma je drugačen, saj se tudi ljudje razlikujemo med seboj. V najslabšem primeru se boš počutil, kot da si pravkar prejel najboljšo masažo v življenju. V najboljšem primeru pa se ti lahko spremeni celotno življenje.

Kaj bomo med Bars tretmajem prejeli, določamo sami, in sicer na osnovi svoje pripravljenosti, da smo. Kaj vse navajajo ljudje, da se jim je spremenilo po Access Bars tretmajih: večji občutek sproščenosti in lahkotnosti, zmanjšanje ali odprava fizičnih bolečin, odprava glavobolov, splošno izboljšanje zdravja, odprava stresa, odprava prisilnih misli, paničnih napadov, boljši spanec, odprava težav s telesno težo, izboljšanje odnosov, več smeha in radosti, poslovne uspehe, več denarja, partnerstvo, ki deluje, več jasnosti in zavedanja ter več sebe in lahkotnost bivanja v celoti.

Ljudje uporabljajo orodja Access Consciousnessa že več kot 20 let, vključno z Barsi, ker zanje enostavno delujejo. Prakticirajo se v več kot 170 državah po vsem svetu in se uporabljajo kot potentno in pragmatično orodje v družinah, šolah, pri poslu, v športu, zaporih, pri psihologih, umetnikih in še veliko več. Ena od komponent, ki spreminja življenje in se dogodi naravno z vsakim Access bars tretmajem, je element prejemanja. Kako pogosto se zgolj sprostimo, znižamo prepreke in dopustimo drugi osebi, da nam resnično podarja? Učenje prejemanja je ključ do tega, da povabite več tega k sebi, po čemer v svojem življenju sprašujete.

Kaj o Barsih pove znanost? Na Center for Cognitive Enhancement, katerega direktor je Dr. Jeffrey Fannin so naredili raziskavo, ki si jo lahko ogledate na spodnji povezavi.

Review of Access Bars®
by Neuroscientist Dr. Jeffrey L. Fannin

O Access Bars® spregovori tudi nevroznanstvenik Dr. Jeffrey L. Fannin