Spoznaj

Access Bars®

Kaj če si, ko SI resnično TI, vse, kar je treba, da se spremeni VSE – tvoje življenje, vse okoli tebe in svet?

Ko si energija, kar si!

Ko si vibracija, kar si!

Spoznaj

Access Bars®

Kaj če si, ko SI resnično TI, vse, kar je treba, da se spremeni VSE – tvoje življenje, vse okoli tebe in svet?

Ko si energija, kar si!

Ko si vibracija, kar si!

Kaj če:

 • Bi lahko bil današnji dan začetek nečesa drugačnega?
 • Bi ponovno začel uživati v življenju?
 • Bi se nehal obsojati?

Že zelo zgodaj v življenju smo se naučili, da je obsojanje sebe nekaj povsem normalnega in primernega v tem svetu. Kaj pa, če je bila to najbolj neprijazna stvar, ki si si jo kadarkoli naredil?

Access Bars® so pomagali tisočem ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji, kot na primer pri:

 • zmanjšanju stresa,
 • globoki sprostitvi,
 • razprševanju umskega klepeta in zmanjševanju preplavljenosti z mislimi, čustvi in občutki,
 • zmanjšanju negativnih in omejujočih miselnih vzorcev,
 • zmanjšanju anksioznosti,
 • izboljšanju splošnega dobrega počutja,
 • lahkotnem spancu,
 • izdatnem povečanju sreče in hvaležnosti,
 • izboljšanju zdravja,
 • in mnogo več.

Nekaj besed o Access Bars®

Si pod stresom? Utrujen? Se ti občasno pojavlja tesnoba? Si zaskrbljen? Imaš občutek, da »odpoveduješ« pri vsakodnevnih obveznostih, ki se samo še nalagajo in nalagajo? Se te loteva brezup? Imaš vsega dovolj?
Karkoli narediš, se ti počutje za malo spremeni ali pa sploh ne?
Kaj, če bi lahko na nežen in preprost način zmanjšal ves ta hrup v glavi brez, da bi potreboval meditirati več ur? Ali se izolirati od ljudi?
Kaj, če bi lahko pritisnil na gumb in utišal ves ta hrup v glavi?
Access Barsi predstavljajo 32 točk na glavi, kjer si shranil vse svoje misli, ideje, prepričanja, razmišljanja, čustva in drže do stvari, za katere si v katerem koli življenju menil, da so pomembni.

Z zaganjanjem barsov se prične razprševati električni naboj polarnosti, ki je shranjen v naših možganih. Z nežnim dotikom aktiviramo Access Barse in resetiramo ter odstranimo neprestane misli, čustvene naboje, omejujoča prepričanja, ki smo jih shranili v kateremkoli življenju. Trajno! In to nam omogoči, da se v življenju bolj sprostimo in lažje prejemamo.

Access Barsi so podprti tudi z znanstvenimi raziskavami. Ugotovili so, da se z nežnim dotikom Access Bars točk na glavi možganski valovi upočasnijo. Preidejo iz beta valov (način pozornosti) v alfa/theta valove (način sprostitve/spanja). Ko so med raziskavo merili možganske valove so ugotovili povečano možgansko koherenco in bolj optimizirano delovanje možganov. Kar poveča zmožnost koncentracije in izboljša čustveno stabilnost.

Znanstvene raziskave in Barsi?

Znanstvena raziskava dr. Terrie Hope, dr. Znanosti, DNM, objavljena 2017 v Journal of Energy Psychology (revija o energijski psihologiji), je razkrila, da so “Access Bars tretmaji povezani s pomembnim zmanjšanjem resnosti simptomov tesnobe in depresije ter povečanjem EEG koherence. Ti rezultati nakazujejo, da so Access barsi lahko koristni za odpravljanje tesnobe in depresije” (Hope, T. 2017. The Effects of Access Bars on Anxiety and Depression: A Pilot Study. Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment).

Rezultati te študije primera so pokazali, da se je v povprečju resnost simptomov tesnobe zmanjšala za 84.7 % in da se je v povprečju resnost simptomov depresije zmanjšala za 82.7% ter da so vsi udeleženci pokazali povečano možgansko koherenco.

Pogovor o raziskavi si lahko pogledaš tukaj:

The Effect of Access Bars on Anxiety & Depression – with Dr. Dain Heer & Dr. Terrie Hope (lahko vklopite slovenske podnapise)

Naslednja znanstvena raziskava s 60 udeleženci iz leta 2015, pod vodstvom vodilnega nevroznanstvenika, dr. Jeffreya Fannina in drugih, je raziskovala nevrološke vplive Access barsov.

Z merjenjem možganskih valov oseb pred in po bars seansi, je ta raziskava razkrila podobne učinke na možgansko koherenco, pri čemer je 85 % udeležencev prikazalo povečano koherenco.
Poleg tega je odkril, da imajo Access barsi pozitiven nevrološki vpliv na prejemnika, podoben vplivu, ki ga izkušajo napredni meditatorji – in te rezultate proizvedejo nemudoma.

Na “Center for Cognitive Enhancement”, katerega direktor je Dr. Jeffrey Fannin, so naredili raziskavo, ki si jo lahko ogledate na spodnji povezavi.

Review of Access Bars® by Neuroscientist Dr. Jeffrey L. Fannin

Ljudje uporabljajo orodja Access Consciousnessa že več kot 30 let, vključno z Barsi, ker zanje enostavno delujejo. Prakticirajo se v več kot 176 državah po vsem svetu in se uporabljajo kot potentno in pragmatično orodje v družinah, šolah, pri poslu, v športu, zaporih, pri psihologih, umetnikih in še veliko več.

Element prejemanja

Ena od komponent, ki spreminja življenje in se dogodi naravno z vsakim Access bars tretmajem, je element prejemanja.

Kako pogosto se zgolj sprostiš, znižaš bariere in dopustiš drugi osebi, da ti resnično podarja? In ti prejemaš? Učenje prejemanja je ključ do tega, da povabiš in privabiš več tega po čemer sprašuješ v svojem življenju, k sebi.

Kaj izbiraš danes?

Individualni tretmaji

Individualni tretmaji so namenjeni vsakemu, ki si izbira več lahkotnosti s telesom, v odnosih in v življenju!

Delavnice

Ali si pripravljen raziskovati neskončne možnosti? Ali si pripravljen pogledat onkraj tega, kar sedaj poznaš?

Individualni pogovor s Sonjo

To srečanje je namenjeno TEBI, če želiš, da skupaj pogledava na možnosti v tvojem življenju.

Tvoj  pogled ustvarja tvojo resničnost!

Kaj če bi lahko spremenil le en pogled in bi se lahko spremenilo vse?

Kaj vse je še mogoče?