logo

Telesni proces Legenda El Dorada | Maj 2023

Telesni proces Legenda El Dorada
Studio za nego telesa in duha, AURA ROSA

Tokrat se bomo s tem prav posebnim procesom Legenda El Dorada razvajali v čudovitem studiu za nego telesa in duha Aura Rosa.

Ta telesni proces je bil predhodno dostopen samo na Naprednem seminarju o telesih. Sedaj je na voljo vsem nam! Kako je lahko še boljše kot to?

Telesni procesi prispevajo našim telesom na prav poseben način. So izjemno negovalni in odklepajo ter prispevajo k opuščanju vsega, kar smo zaklenili v naše telo. Telesa po prejemanju telesnih procesov postanejo bolj sproščena in radostna, saj ko opuščamo vse te omejitve, nastaja nov prostor drugačnih možnosti.

Ta telesni proces lahko prispeva vsem, ki se želite osvoboditi bolečin v hrbtenici in bolečin, ki se pojavljajo po celem telesu. Prispeva tudi k mladostnemu videzu ter odstranjevanju posledic staranja.

S tem telesnim procesom telo negujemo z energijami obilja in zlata!

Legenda o El Doradu govori o “Zlatem možu”, o mogočnem poglavarju, ki se je prekril z zlatim prahom in daroval zlate dragocenosti bogovom sredi jezera. Bi bili voljni simultano podarjati in prejemati energije obilja in zlata?

Kaj lahko ta proces ustvari za vas in vaše telo?

Je zdaj čas, da povabite obilje in zlato v vaše življenje?

Je zdaj čas, da si priznate, kakšne sposobnosti ima vaše telo?

Je zdaj čas, da ustvarite več lahkotnosti, radosti in mladostnega videza v vašem telesu?

 

Le kaj lahko ustvarimo skupaj?

Delavnica bo potekala v soboto 06.05.2023 od 10.00 do 13.00

Na delavnici bo poskrbljeno tudi za prigrizke. Po delavnici prejmete certifikat in postanete praktik tega telesnega procesa!

Cena telesnega procesa znaša 70,00€

Dodatne informacije in prijave na: info@sonjaturnsek.com