logo

Splošni pogoji in piškotki

Pravna in druga obvestila

To spletno mesto je last Sonje Turnšek, ki ga, poleg administratorja strani, tudi upravljam.

Vsebine, objavljene na spletnem mestu je dovoljeno reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vse navedene oznake o avtorskih pravicah. Ne smejo se prepisovati, razmnoževati ali kakorkoli drugače razširjati brez moje privolitve.

Trudim se, da na spletnem mestu objavljam le prave in ažurne podatke, vendar pa ne morem zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti objavljenih podatkov. Prav tako ne prevzemam nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih na tem spletnem mestu ali začasnega nedelovanja spletnega mesta.

Zasebnost obiskovalcev moje spletne strani mi je zelo pomembna. Vsi podatki, ki jih pridobim na spletnem mestu (kontaktni obrazec), so uporabljeni izključno za namen, za katerega so bili pridobljeni. Vse osebne podatke bom hranila v tajnosti in jih ne bom posredovala nikomur brez vašega predhodnega privoljenja.

Energijski tretmaji in svetovanja ter vse druge dejavnosti, ki so opisane na tej spletni strani nimajo namena, da bi nadomestile uradno medicino. Niso namenjene, da bi nadomestile diagnosticiranje in zdravljenje s strani uradne medicine, niti da bi nadomestile druga psihološka ali svetovalna zdravljenja in terapije uradne medicine.

Pridržujem si pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu.

Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

 

Pravno obvestilo o piškotkih

Pravno besedilo je lahko samostojno ali pa del izjave o varovanju osebnih podatkov.

 

Uporaba piškotkov

Spletna stran www.sonjaturnsek.com uporablja piškotke.

S piškotki vas osebno ne identificiramo. Uporabljamo jih samo za boljše delovanje spletišča.

Z uporabo tega spletnega mesta se strinjate, da spletno mesto www.sonjaturnsek.com nastavi piškotke na vaši napravi.

 

Kaj so piškotki?

Piškotki so manjše besedilne datoteke, običajno iz črk in številk, katere obiskano spletno mesto shrani v napravo (računalnik, mobilnik, tablica itd.) z namenom prepoznavanja teh naprav. Shranjevanje piškotkov je pod nadzorom brskalnika.

 

Zakaj moja spletna stran potrebuje piškotke?

Glavni namen piškotka je, da spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku moje spletne strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe. Interakcija med uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletna stran zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je uporabniku ob ponovnem obisku prihranjen čas, brskanje po spletnih straneh pa je tako bolj učinkovito in prijetno.

 

Zakaj moja spletna stran potrebuje piškotke?

Piškotki so pomembno sredstvo za ohranjanje sveže in primerne vsebine, ki je v skladu z interesi in preferencami posameznega spletnega uporabnika. Razlogi za uporabo piškotkov izhajajo iz njihovih lastnosti, ena izmed njih je shranjevanja podatkov o stanju posamezne spletne strani, piškotki pomagajo pri zbiranju raznih statistik, saj se le z njimi lahko spremlja pogostost obiskovanja določene spletne strani. S pomočjo piškotkov lahko upravljavec spletne strani oceni učinkovitost zasnove svoje spletne strani, kot tudi ustreznost vrste in števila oglasov, ki jih ponujajo tretji uporabnikom na njegovi spletni strani.

Upravljanje spletnega mesta

S spletnim mestom, poleg lastnice Magical Life, Sonje Turnšek, upravlja tudi administrator Rok Klančnik.
Grafična podoba in izdelava spletne strani: Rok Klančnik.