logo

Seminar Novi Temelji | Bohinj | avgust 2022

Seminar Novi Temelji |  Bohinj in preko spleta

z Marjo Zapušek, CF in Sonjo Turnšek, CF

Že poznaš nekaj orodij Access Consciousness in te zanima več?

Že imaš Access Bars delavnico in se sprašuješ, kaj pa sedaj? Seminar Novi Temelji! 

Živimo namreč v zelo zanimivih časih, polnih sprememb. In če kdaj koli, je sedaj čas za spoznavanje in uporabo orodij Access Consciousness-a, katera te lahko, ne glede na to kako živiš v tem trenutku in kaj se s tabo dogaja, popeljejo naprej iz omejujočih situacij.

Ta seminar odpira vrata v svet drugačnih možnosti za katere sploh mogoče ne veš, da obstajajo. Začneš spoznavati kaj resnično deluje zate in si to tudi izbirati.

Seminar Novi Temelji je čisto poseben seminar, katerega namen je zmehčati in spremeniti temelje iz katerih trenutno deluješ.

V teh štirih dneh se bomo podali na popotovanje do več sebe, več zavedanja sebe in sveta okoli sebe. Spoznal/a boš, da so ti na voljo drugačne možnosti, kot si jih poznal/a do sedaj. Si pripravljen/a odpreti vrata drugačnim možnostim? Drugačnim izbiram?

Na Temeljih boš začel/a prepoznavati poglede in vzorce, ki te omejujejo in spoznavati vse tisto, kar lahko spremeniš, da bi lahko deloval/a iz vprašanja, izbire, možnosti in prispevka. 

Na samem seminarju boš spoznal/a veliko orodij. Spoznal/a boš tudi telesne procese in sicer MTVSS, Celični spomin in Biomimetično in Biomimetrično mimikrijo.

Spoznavati boš začel/a kaj zavest resnično je. Zavest vključuje vse in ne sodi ničesar. Zavest je, ko si dejansko prisoten z vsem, kar se dogaja okoli tebe. Glede tega nimaš sodbe in v tem tudi ni prisotne nobene omejitve. Zavest je to, o čemer govori Access. In zavest vključuje vse in ne sodi ničesar.

Predpogoj za udeležbo: Access Bars delavnica.

Prijave na: info@sonjaturnsek.com in na marjazapusek@gmail.com

Termin: 8.9.2022 – 11.9.2022

(8.9.2022 in 9.9.2022 – 16:00 do 21:00h)

(10.9.2022 in 11.9.2022 – 9:00 do 18:00h)

Lokacija seminarja: Celje in preko spleta (ZOOM)

(v primeru manjšega števila prijav, bo seminar izveden v Šentjurju in ne v Celju)

Cena: 1100,00€

Če seminar ponavljaš, je cena 550,00€. Mladostniki, stari 16 in 17 let, 550€. Otroci do 15 let brezplačno, v spremstvu staršev ali skrbnikov.

 

Sem Sonja Turnšek, Certificirana Facilitatorka (CF) Access Consciousness,  Access Bars, Access Energetic Facelift facilitatorka ter facilitatorka delavnic telesnih procesov Access Consciousness. 

Po izobrazbi sem magistra zdravstvene nege. Že od nekdaj me zanima, kaj je onkraj vidnega in otipljivega. Na moji poti sem spoznavala in preučevala različne tehnike in modalitete in to me je pripeljalo do Access Consciousnessa. Tukaj sem dejansko našla to, kar sem od nekdaj nekje globoko v sebi vedela, da je mogoče, pa nekako nisem imela dostopa do tega. In vsak dan znova sem navdušena nad pragmatičnostjo orodij, ki jih na novo odkrivam in spoznavam njihovo veličastnost.