logo

O meni

O meni

Ko se obrnem nazaj na pot, ki sem jo prehodila do sem, kjer sem danes, sem hvaležna vsakomur, ki mi je prišel na pot mojega življenja. Vsak mi je podaril kanček modrosti in zavedanja o tem, kdo v resnici sem.

Že od nekdaj vem, da v življenju obstaja mnogo več, kar je vidno našim očem in dostopno našemu umu.

Že od nekdaj vem, da želim pomagati ljudem, zato sem tudi vpisala in uspešno zaključila študij zdravstvene nege. Vendar mi to ni bilo dovolj. Začela sem raziskovati kaj je še možno, kaj je onkraj napisanega in znanega o človeku. In to raziskovanjem me je v trenutku, ko sem obtičala na neki točki, pripeljalo do Access Consciousness® in Acess Bars®. To je bila in še vedno je, vsak dan znova, neverjetna izkušnja. Neprecenljiv zaklad, ki se mu reče zavedanje. Zavedanje mene, ljudi okoli mene in neskončnih možnosti, ki jih imamo vsi mi, če si jih le dovolimo izbrati.

Vedno spoštujem uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvračam od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč le-to podpiram. Svetovanja in tretmaji pri meni nikakor ne nadomestijo obiska pri zdravniku, psihologu ali kateremkoli drugem strokovnjaku.

Med samim srečanjem in tudi med tretmaji je poskrbljeno za varovanje osebnih in vseh drugih podatkov o udeležencu.

V primeru da presodim, da moje storitve niso v najvišje dobro moje stranke, si pridružujem pravico, da jo zavrnem.

S prijavo in udeležbo na svetovanje ali tretma se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

Preberi več o Access Bars® ali Access-ovih telesnih procesih®

Access bars tretma je nežna tehnika, ki poteka tako, da se bars praktik dotika različnih točk na glavi. Gre za 32 točk na glavi, ki jih imenujemo barsi. Možgani po določenem času tretmaja preidejo v počasnejše delovanje, znano tudi kot theta stanje. Theta stanje zavesti je stanje globoke relaksacije, stanje za prebujanje čutnih zaznav in aktiviranja samozdravljenja. To je stanje …

Obstaja čez 50 različnih telesnih procesov Access Consciousnessa®. Pomagajo ti obnoviti in ponovno aktivirati lastne kapacitete za zdravljenje in spreminjanje. So povabilo, da začneš svoje telo drugače dojemati, ga sprejemati ter spreminjati. Access Consciousness® verbalni procesi skupaj s procesi polaganja rok so prepoznavna drugačnost Accessovih telesnih …