logo

Knjižni klub Radost poslovanja | 01.09.2022

Knjižni klub Radost poslovanja

v živo preko spleta (ZOOM)

Knjiga Radost poslovanja je prav posebna knjiga, saj govori o poslu na popolnoma drugačen način, kot smo bili mogoče vajeni do sedaj. Avtorica knjige je Simone Milasas, ki je sama zgradila svoj posel in je bila in še je zelo uspešna. Vendar tudi zanjo na začetku ni bilo tako.

Posel ali delo – kakor koli to imenuješ, je ogromna sila, na osnovi katere oblikuješ svoje življenje, svoje bivanje, svojo resničnost. Pri Radosti poslovanja gre za drugačnost, ki jo posel lahko predstavlja.

Na našem knjižnem klubu Radost poslovanja bomo raziskovali orodja, ki so navedena v knjigi na praktičen in pragmatičen način. Namen skupnega raziskovanja te knjige ni, da bi ti dala odgovore na tvoje poslovne probleme in dileme. Namen je, da odpre prostor zate in za vse nas, ki bomo skupaj na tem popotovanju, da lahko posluješ na popolnoma drugačen način.

Ozaveščali bomo poglede, sodbe, projekcije, pričakovanja in zaključke, ki jih imamo v zvezi s poslom, ki nam dejansko preprečujejo, da bi imeli generativni posel.

Spoznal boš, da posel ni nekaj, kar bi moralo biti težko, ampak nekaj, kar je dejansko lahko radostno, če si le to izbereš!

Pogovarjali se bomo tudi o denarju in omejujočih pogledih, ki nam preprečujejo, da bi imeli denar.

Kaj je zate posel? Kaj oz. koliko si voljen prejet?

Česa nisi voljan narediti, biti, imeti, ustvariti in generirati s poslom in kot posel, kar bi, če bi bil, povabilo več možnosti, kot si si kdaj koli lahko predstavljal, da je mogoče?

Kaj bi lahko vpeljal danes, da bi ustvarilo več za zdaj in za prihodnost?

To je samo nekaj vprašanj, ki nam lahko dajo več jasnosti in zavedanja v zvezi z našim poslom in denarjem!

Kaj če je čarobnost onkraj tega, kar si si kdaj koli predstavljal, da je mogoče?

Predpogoj: zaželeno je, da imaš knjigo Radost poslovanja.

Začnemo v četrtek 1.9.2022 ob 20.00h

Lokacija: v živo preko spleta (ZOOM)

Cena: 100,00€

Prijava na: info@sonjaturnsek.com ali na +386 41 922 328.