logo

Kako postati denar | 10-delna delavnica | december 2022

10-delna delavnica Kako postati denar?

Online (preko spleta) | vsak četrtek ob 20.00h

Kako postati denar je 10-delna delavnica o denarju, o pogledih in zaključkih v zvezi z denarjem in o tem, kako na splošno dojemate življenje!

Na online srečanjih, ki jih bova skupaj vodili Sonja Turnšek in Laura Tjaša Štruc, obe certificirani facilitatorki Access Consciousnessa®, bomo šli skozi delovni zvezek Kako postati denar, ki ga je napisal ustanovitelj Access Consciousnessa® Gary M. Douglas. Med branjem boste lahko postavljali vprašanja in bomo sproti uniučevali vse poglede, pri katerih se zatikate in ki vam preprečujejo, da bi imeli toliko denarja, kot si ga resnično želite. Na tak način lahko začnemo spreminjati stališča o denarju, bogastvu in obilju in privabljati več vsega naštetega v naše življenje.

Vsi pogledi, ki jih imamo o denarju, ustvarjajo našo trenutno finančno resničnost.

Koliko stališč, ki jih imamo o tem, smo prevzeli od drugih?

Kaj je za vas denar? Kaj je za vas bogastvo? Kaj je za vas obilje? Hiše, avtomobili, nakit? Ali je morda kaj drugega? Kaj, če je denar samo energija, tako kot smo energija tudi mi?

Težava ni nikoli v denarju, težava je v nas. Ko spremenimo svoje poglede, lahko spremenimo tudi svojo finančno resničnost. 

Bi bili voljni izbrati več zase? Bi bili voljni spremeniti stališča, ki jih imate o denarju in vam preprečujejo, da bi ga imeli več v svojem življenju? 

Je zdaj prišel čas, da to spremenimo in začnemo prejemati?

Vaši voditeljici, Sonja Turnšek in Laura Tjaša Štruc, obe certificirani facilitatorki Access Consciousnessa®, sva pravkar končali knjižni klub Težava ni v denarju, temveč v vas, na katerem smo prebirali istoimensko knjigo prav tako avtorja Gary M. Douglasa, ustanovitelja Access Consciousnessa® in opravili že s prenekaterimi omejitvami, ki smo si jih postavili v tej zvezi. Prihajajoča delavnica je tako že najina druga skupna delavnica v trenutni seriji delavnic na temo Denarja – kakšen doprinos je to lahko vam? Kakšno ekspanzijo lahko to ustvari v vašem življenju? 

Je prav zdaj, v predprazničnem in prazničnem času, ko se z eno nogo že pripravljamo na preskok v novo leto, čas in prostor, da izberete to delavnico? Delavnica se je skreirala tako, da bomo prvi del oddelali še v tem, drugo polovico pa že v novem letu 2023 … 

Predpogoj za udeležbo na delavnici – delovni zvezek Kako postati denar, Gary M. Douglas.

Dodatne informacije in prijave na info@sonjaturnsek.com ali na  astrea.center@gmail.com 

Termin: vsak četrtek od 01.12.2022 do 02.02.2023 | ob 20.00h

Lokacija predstavitve: Online (preko spleta) – Zoom (po vsakem klicu prejmete tudi posnetke)

Cena: 150,00€

Veseliva se vas,

Laura & Sonja