logo

Delavnica PO MERI

Delavnica Access Bars® |  TERMINI PO DOGOVORU

Po predhodnem dogovoru je možno datum delavnice Access Bars, za skupino pa tudi kraj izvajanja, prilagoditi željam posameznikov. Izvede se jo lahko tudi v dveh zaporednih dneh, po 4 ure na dan.

 

Delavnica Acess Bars® je prav posebna. Je prvi korak do več zavedanja in svobodnejšega življenja.

Kaj če večina tvojih prepričanj in stališč sploh ni resničnih? Pa se še vedno vrtiš v krogu zaradi njih?

Access Bars® so orodja, ki nam omogočajo drugačen način delovanja na tem prečudovitem planetu. Access Bars® je tehnika, ki je nastala pred več kot 20 leti v ZDA. Njen ustanovitelj je Gary Douglas, ki je razvil Access Consciousness®.

Nežni dotiki 32 točk na glavi nam pomagajo dostopati do nezavednih prepričanj, ki jih začenjamo spreminjati. Vsaka od teh točk je povezana z različnimi področji našega življenja.

Barsi nas v prvi vrsti osvobodijo, saj brišemo čustva, prepričanja, misli, blokade, avtomatizme, v katere smo ujeti in nam preprečujejo, da bi ustvarjali onkraj teh omejitev.

Bars tretmaji so tisočim ljudem po celem svetu pomagali spremeniti mnoge vidike, povezane z njihovimi telesi in življenjem, od spanja, zdravja, telesne teže, denarja, spolnosti, odnosov, stresa, ostalih psihosomatskih problemov in veliko več.

Access Consciousness® je zbirka preprostih orodij, tehnik in procesov, ki nam omogočajo več zavedanja in s tem več možnosti za doseganje želenih sprememb na kateremkoli področju našega življenja. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je spremenil tisoče življenj.

Na delavnici se v osmih urah naučiš preprostih orodij Access Consciousness® ter Access Bars® tehnike. Po končani delavnici dobiš certifikat in postaneš Acess Bars praktik.

Termin: PO DOGOVORU

Lokacija delavnice: PO DOGOVORU

Cena: 240,00€

*Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležite brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov.

Mladostniki, stari 16 in 17 let, plačate polovično ceno.

Vsakič, ko delavnico ponavljaš je zate cena polovična (12000 €).

V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo, na koncu prejmeš tudi certifikat o udeležbi.

Obvezna prijava na: info@sonjaturnsek.com ali na +386 41 922 328.

 

Več o Access Bars si lahko prebereš TUKAJ, kjer so tudi videovsebine, na katerih si lahko nastaviš tudi slovenske podnapise.