logo

Seminar Novi Temelji | Šentjur | april 2022

Seminar Novi Temelji |  Online in v živo

Že poznate nekaj orodij Access Consciousness in vas zanima več?

Že imate Access Bars delavnico in se sprašujete, kaj pa sedaj? Seminar Novi Temelji! 

Živimo namreč v zelo zanimivih časih, polnih sprememb. In če kdaj koli, sem še posebej sedaj, neizmerno hvaležna za vsa orodja Access Consciousness, katera me, ne glede na to, kaj se dogaja z mano, popeljejo naprej iz omejujočih situacij. Raziskovanje in uporaba teh orodij je zame čudovita pot na kateri se mi odpirajo neskončne možnosti.

Meni osebno je ta seminar odprl svet drugačnih možnosti za katere sploh nisem vedela, da obstajajo. Raztreščil je mojo takratno resničnost in mi omogočil dostop do več mene, do mojega bistva, do mojega bitja. Začela sem spoznavati kaj resnično deluje zame in si to tudi izbirati.

Seminar Novi Temelji je čisto poseben seminar, katerega namen je zmehčati in spremeniti temelje iz katerih trenutno delujete.

V teh štirih dneh se bomo podali na popotovanje do več sebe, več zavedanja sebe in sveta okoli sebe. Spoznali boste, da so vam na voljo drugačne možnosti, kot ste jih poznali do sedaj. Ste pripravljeni odpreti vrata drugačnim možnostim? Drugačnim izbiram?

Na Temeljih boste začeli prepoznavati poglede in vzorce, ki vas omejujejo in spoznavati vse tisto, kar lahko spremenite, da bi lahko delovali iz vprašanja, izbire, možnosti in prispevka. 

Na samem seminarju boste spoznali veliko orodij. Spoznali boste tudi telesne procese in sicer MTVSS, Celični spomin in Biomimetično in Biomimetrično mimikrijo.

Spoznavati boste začeli kaj zavest resnično je. Zavest vključuje vse in ne sodi ničesar. Zavest je, ko ste dejansko prisotni in vpleteni z vsem, kar se dogaja okrog vas. Glede tega nimate sodbe in v tem tudi ni prisotne nobene omejitve. Zavest je to, o čemer govori Access. In zavest vključuje vse in ne sodi ničesar.

Predpogoj za udeležbo: Access Bars delavnica.

Naročite se  na info@sonjaturnsek.com ali me pokličite na 041 922 328.

Termin: 21.04.2022 – 24.04.2022

(21. in 22.04 od 15.00h do 21.00h)

(23. in 24.04 od 09.00h do 17.00h)

Ure dogodba se lahko na željo udeležencev še prilagodijo.

Lokacija seminarja: Online in v živo (Šentjur pri Celju)

Cena: 1100,00€

Če seminar ponavljate, je cena 550,00€. Mladostniki, stari 16 in 17 let, 550€. Otroci do 15 let brezplačno, v spremstvu staršev ali skrbnikov.

 

Sem Sonja Turnšek, Certificirana Facilitatorka (CF) Access Consciousness,  Access Bars, Access Energetic Facelift facilitatorka ter facilitatorka delavnic telesnih procesov Access Consciousness. 

Po izobrazbi sem magistra zdravstvene nege. Že od nekdaj me zanima, kaj je onkraj vidnega in otipljivega. Na moji poti sem spoznavala in preučevala različne tehnike in modalitete in to me je pripeljalo do Access Consciousnessa. Tukaj sem dejansko našla to, kar sem od nekdaj nekje globoko v sebi vedela, da je mogoče, pa nekako nisem imela dostopa do tega. In vsak dan znova sem navdušena nad pragmatičnostjo orodij, ki jih na novo odkrivam in spoznavam njihovo veličastnost.