logo

Delavnica | Access energijski facelift 23.01.2022

Delavnica Access Energijski Facelift®

23. januar 2022 | 9.00-16.00 | Šentjur

 

Access Energijski Facelift poglobi in pospeši naravno sposobnost telesa za zdravljenje, omogoča celicam na obrazu, da si povrnejo svoj naravni sijaj, mladostnost in lepoto. Je nežen a dinamičen proces, ki pripomore k temu, da izgledate mlajši in da se počutite veliko bolje brez nepotrebnih operacij, injekcij, raznoraznih krem ali tablet. Je čudovit način pomladitve obraza in obračanje znakov staranja na obrazu in po celem telesu.

Access Energijski Facelift je čudovit telesni proces s katerim poživite svoj obraz in telo. Z njim lahko ustavite in celo obrnete znake staranja. Tretma je energijski, izjemno negovalen in sproščujoč. Izvaja se z nežnim dotikom od dekolteja navzgor po obrazu do lasišča.

Sam proces je izjemno dinamičen, potenten in lahko vpliva na naše celotno življenje. Ljudje po tretmajih poročajo, da imajo več energije in več jasnosti v življenju. Primeren je za vsakogar, tako za ženske, moške in otroke.

Kaj, če je staranje telesa preprosto fiksen pogled, ki se lahko spremeni?

Kakšni so lahko učinki Access Facelifta:

– obnovljena koža na obrazu in po celem telesu,

– manj gubic in izboljšan tonus kože,

– privzdig prsi,

– manj ali odprava različnih nepravilnosti,

– občutek svežine in prerojenosti,

– pomladi in učvrsti celotno telo,

– sprostitev in odprava znakov stresa,

– povečuje življenjsko dinamiko in v telo vnaša lahkotnost.

Ljudje po tretmaju povedo, da je bil to najprijetnejši tretma, nežen, poln topline in svobode.

Na delavnici spoznate kaj je Access Consciousness in Access Facelift, naučite se tehnike izvajanja Access Facelift, tretma dvakrat prejmete, dvakrat ga podarjate.

Na delavnici prejmete certifikat in lahko samostojno izvajate tretma na sebi in drugih. Access Facelift lahko dodate tudi v svojo ponudbo storitev.

Termin: 23. januar 2022 | 9.00 – 16.00h

Lokacija delavnice: Pešnica 11, 3230 Šentjur

Cena: 300,00€

*Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležite brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov.

Mladostniki, stari 16 in 17 let, plačate polovično ceno (15000 €).

Vsakič, ko delavnico ponavljaš je zate cena polovična (15000 €).

 

Obvezna prijava na: info@sonjaturnsek.com ali na +386 41 922 328.

 

Sem Sonja Turnšek, Certificirana Facilitatorka (CF) Access Consciousness, Access Bars, Access Energetic Facelift facilitatorka ter facilitatorka delavnic telesnih procesov Access Consciousness.

Po izobrazbi sem magistra zdravstvene nege. Že od nekdaj me zanima, kaj je onkraj vidnega in otipljivega. Na moji poti sem spoznavala in preučevala različne tehnike in modalitete in to me je pripeljalo do Access Consciousnessa. Tukaj sem dejansko našla to, kar sem od nekdaj nekje globoko v sebi vedela, da je mogoče, pa nekako nisem imela dostopa do tega. In vsak dan znova sem navdušena nad pragmatičnostjo orodij, ki jih na novo odkrivam in spoznavam njihovo veličastnost.