logo

Brezplačna predstavitev Access Bars® | Šentjur IKC | 9.10.2020

Brezplačna predstavitev Access Bars® |  9. oktober 2020

09.00 | IKC Šentjur

Pripravila sem ti predstavitev o tem, kaj so Access Barsi® in kako ti lahko pomagajo v vsakodnevnem življenju. Na kratko ti bo predstavljen tudi Access Consciousness®, katerega del so ravno Access Barsi®.

Access Consciousness® je zbirka preprostih orodij, tehnik in procesov, ki nam omogočajo več zavedanja in s tem več možnosti za doseganje želenih sprememb na kateremkoli področju našega življenja. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je spremenil tisoče življenj.

Access Bars® so orodja, ki nam omogočajo drugačen način delovanja na tem prečudovitem planetu. Access Bars® je tehnika, ki je nastala pred več kot 20 leti v ZDA. Njen ustanovitelj je Gary Douglas, ki je razvil Access Consciousness®.

Nežni dotiki 32 točk na glavi nam pomagajo dostopati do nezavednih prepričanj, ki jih začenjamo spreminjati. Vsaka od teh točk je povezana z različnimi področji našega življenja.

Barsi nas v prvi vrsti osvobodijo, saj brišemo čustva, prepričanja, misli, blokade, avtomatizme v katere smo ujeti in nam preprečujejo, da bi ustvarjali onkraj teh omejitev. 

Bars tretmaji so tisočim ljudem po celem svetu pomagali spremeniti mnoge vidike, povezane z njihovimi telesi in življenjem, od spanja, zdravja, telesne teže, denarja, spolnosti, odnosov, stresa, ostalih psihosomatskih problemov in veliko več.

Več o Access Bars si lahko prebereš TUKAJ, kjer so tudi videovsebine, na katerih si lahko nastaviš tudi slovenske podnapise.

Termin: 9. oktober 2020  |  09.00h

Lokacija predstavitve: Ipavčev kulturni center Šentjur

Cena: brezplačno