logo

Delavnica BMM | 16.09.2020 | Šentjur

Delavnica BMM™

16. september 2020 | 17.00 -20.30 | Šentjur

Biomimetična in biomimetrična mimikrija – odstranjevanje, izkoreninjanje in izločanje biomimetičnega in biomimetričnega posnemanja poti in resničnosti drugih ljudi (BMM)

Telesni proces BMM spreminja tista mesta, kjer svoja življenja in svoja telesa ustvarjamo s posnemanjem drugih namesto s svojo izbiro.

Biomimetično je tisto, kar zaklepate v svoje telo, kadar poskušate posnemati ali razumeti druge. To je naravna sposobnost telesa, da se prilagodi preostalemu svetu. Posnemate poti in poglede drugih, ko jih morate razumeti z razumskega ali energijskega stališča. Z namenom, da bi s svojega stališča imeli jasnost v zvezi z njihovimi, to zahteva, da podobnost zaklenete v svoje telo. Biomimetrično posnemanje je način, kako sebe poskušate umestiti v prostor drugega. Podobno je, kadar ste v razmerju in se poskušate uskladiti s svojim partnerjem.

Biomimetično je tisto, kar je zaklenjeno v vašem telesu, biomimetrično pa, kako poskušate v odnosu z nekom umestiti sebe, zato da bi se ujemali z drugimi.

Termin: 16. september 2020  |  17.00 – 20.30h
 

Lokacija delavnice: Šentjur

Trajanje: 3 ure 30 min

Cena: 70,00€

*Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležite brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov.

Mladostniki, stari 16 in 17 let, plačate polovično ceno.

 

 V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo, na koncu prejmeš tudi certifikat o udeležbi.

 

 Obvezna prijava na: info@sonjaturnsek.com ali na +386 41 922 328.

 

 Delavnica bo potekala ob upoštevanju strokovnih priporočil, vezanih na COVID-19