logo

Delavnica Access Bars | 03.12.2022 | Šentjur pri Celju

Delavnica Access Bars® |  3. december 2022

9.00-17.00 | Šentjur pri Celju

Access Bars tretma nas osvobaja misli, čustev, prepričanj, pogledov, zaključkov, ki smo jih kadarkoli privzeli in nas omejujejo v vsakdanjem življenju. Marsikdaj se jih sploh ne zavedamo.

Tvoj pogled ustvarja tvojo resničnost! Kaj če večina tvojih prepričanj in stališč sploh ni resničnih? Pa se še vedno vrtiš v krogu zaradi njih?

Access Bars® so orodja, ki nam omogočajo drugačen način delovanja na tem prečudovitem planetu. Access Bars® je tehnika, ki je nastala pred več kot 20 leti v ZDA. Njen ustanovitelj je Gary Douglas, ki je razvil Access Consciousness®.

Nežni dotiki 32 točk na glavi nam pomagajo dostopati do nezavednih prepričanj, ki jih začenjamo spreminjati. Vsaka od teh točk je povezana z različnimi področji našega življenja. Barsi nas v prvi vrsti osvobodijo, saj brišemo čustva, prepričanja, misli, blokade, avtomatizme, v katere smo ujeti in nam preprečujejo, da bi ustvarjali onkraj teh omejitev.

Bars tretmaji so tisočim ljudem po celem svetu pomagali spremeniti mnoge vidike, povezane z njihovimi telesi in življenjem, od spanja, zdravja, telesne teže, denarja, spolnosti, odnosov, stresa, ostalih psihosomatskih problemov in veliko več.

Access Consciousness® je zbirka preprostih orodij, tehnik in procesov, ki nam omogočajo več zavedanja in s tem več možnosti za doseganje želenih sprememb na kateremkoli področju našega življenja. Prisoten je v 175-ih državah po vsem svetu in je spremenil tisoče življenj.

Na delavnici se v osmih urah naučiš preprostih orodij Access Consciousness® ter Access Bars® tehnike. Po končani delavnici dobiš certifikat in postaneš Acess Bars praktik.

Termin: 3. december 2022  |  9.00 – 17.00h

Lokacija delavnice: Ljubljana

Cena: 240,00€

*Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležite brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov.

Mladostniki, stari 16 in 17 let, plačate polovično ceno.

Vsakič, ko delavnico ponavljaš je zate cena polovična (12000 €).

V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo, na koncu prejmeš tudi certifikat o udeležbi.

Obvezna prijava na: info@sonjaturnsek.com ali na +386 41 922 328.

 

Več o Access Bars si lahko prebereš TUKAJ, kjer so tudi videovsebine, na katerih si lahko nastaviš tudi slovenske podnapise.

Sem Sonja Turnšek, Certificirana Facilitatorka (CF) Access Consciousness, Access Bars, Access Energetic Facelift facilitatorka ter facilitatorka delavnic telesnih procesov Access Consciousness.

Po izobrazbi sem magistra zdravstvene nege. Že od nekdaj me zanima, kaj je onkraj vidnega in otipljivega. Na moji poti sem spoznavala in preučevala različne tehnike in modalitete in to me je pripeljalo do Access Consciousnessa. Tukaj sem dejansko našla to, kar sem od nekdaj nekje globoko v sebi vedela, da je mogoče, pa nekako nisem imela dostopa do tega. In vsak dan znova sem navdušena nad pragmatičnostjo orodij, ki jih na novo odkrivam in spoznavam njihovo veličastnost.

Se že veselim, da te spoznam!