logo

Kaj si želim ustvariti v svojem življenju?

Kaj si želim ustvariti v svojem življenju?

Pred nekaj dnevi sem se z nekom pogovarjala o življenju. Delila sva si vsak svoj pogled na življenje in kako ga ustvarjamo. Kaj vse vpliva na nas in kako se odločamo. Kako se v vsakdanjih opravilih in službah kar izgubimo in stvari kar rutinsko delamo, kot da smo na avtopilotu, ki nam vsak dan narekuje isto rutino. In naenkrat spoznaš, da to nisi več ti. Da si samo senca sebe. Da na zunaj deluješ srečno a znotraj sebe čutiš praznino. Ne znaš več uživati v vsakdanjih lepih stvareh in trenutkih. Zate to več ne deluje. Vsak dan si bolj utrujen in zvečer od izčrpanosti padeš v posteljo.

a vam je to poznano?

Nato pa sem jaz v nekem trenutku pogovora rekla, da je vse izbira in da si tak način življenja sami izbiramo. Si ga kreiramo, z vsakim našim pogledom in izbiro. In da v vsakem trenutku lahko izberemo nekaj drugega, če za nas nekaj ne deluje več.

Velikokrat se pritožujemo, kako nam nekaj ne gre, kako nam je hudo, kako bi radi kaj spremenili pa ne vemo kako. Ampak ali kaj naredimo za to, da bi se sploh lahko kaj spremenilo?

Največkrat te odločitve kar prelagamo. Enkrat je vzrok čas, drugič je vzrok denar, tretjič najdemo izgovor v raznoraznih opravilih in tako naprej. In se kar naprej vrtimo v krogu odnosov, ki nas ne izpolnjujejo, služb, katerih ne maramo, tarnamo, da imamo premalo denarja, da nismo zdravi, …

a vam povem eno skrivnost?

Vi vse veste. Veste, kaj je prav za vas, veste kaj si želite ustvariti, veste kakšno življenje in odnose si želite. Samo dovoliti si to morate. Da veste, da že vse veste. Se ustaviti in se resnično vprašati: Kaj si jaz želim ustvariti v mojem življenju? In ne iskati odgovorov! Ampak si dovolite, da prejmete zavedanje o tem.

Marsikdo reče, pa to je težko, jaz tega ne znam, jaz tega ne zmorem, kaj bo pa moja družina rekla?

Vi sami ste najbolj močni in edini veste, kaj deluje za vas. Samo vi ste tisti, ki lahko pri samemu sebi spremenite vse, kar za vas ne deluje. In to si zapomnite. Nihče drug nima čarobne palčke za to.

Morate biti voljni prejeti to, kar si želite in takrat se sprememba lahko pojavi. In ko ste se vi voljni vprašati Kaj si želim ustvariti v svojem življenju? in temu sledite, ste tudi povabilo za druge ljudi, da spoznajo, da je vse mogoče in da lahko tudi sami izberejo več zase. Izstopite iz rutine, izstopite iz cone udobja in si začnite postavljati vprašanja. Vprašanja kreirajo možnosti, odgovori jih uničujejo. Najdite, kaj deluje za vas in temu sledite.

Jaz sem to našla v orodjih, tehnikah in procesih Access Consciousness in od takrat naprej delam drugačne izbire, ki mi kreirajo več radosti, življenjske energije in veselja do življenja.

Del poti raziskovanja drugačnih možnosti lahko prehodimo tudi skupaj. Vabim te, da se mi pridružiš na kakšni od mojih delavnic, ki jih organiziram ali pa osebno na individualnem tretmaju.