logo

Nekaj več…

Nekaj več...

Ali ste na tej poti, ki ji rečemo naše življenje, prišli do točke, ko imate občutek, da imate vse, pa še vedno nekaj manjka?

In se sprašujete, kaj bi to lahko bilo?

Kaj je tisto nekaj več?

Ko se ozrem nazaj, lahko zase rečem, da sem večni iskalec ali bolje raziskovalec. Že od malega me je zanimalo človeško telo. Vedno znova sem se čudila, kaj zmore to naše prelepo telo. In ker sem želela vedeti še več in več, sem se najprej vpisala na srednjo zdravstveno šolo, nato še na visoko in nato še na magisterij iz področja zdravstvene nege. Vse sem uspešno končala, pridobila kup uporabnega in tudi kaj neuporabnega znanja, pa še vedno nisem bila zadovoljna. Že v srednji šoli sem se poleg uradne medicine spogledovala tudi z energijskim delom naše telesa. Prebrala sem ogromno knjig, udeleževala sem se seminarjev, spoznala različne tehnike in modalitete od angelskih terapij, rejkija, karmične diagnostike in še bi lahko naštevala. Zanimalo me je tudi kaj se z nami dogaja po smrti. Ali s tem ko umremo, dokončno umremo? Vem kaj je z našim telesom…ampak kaj je z našo dušo oz. bitjem?

Leta so minevala, jaz sem študij dokončala, se zaposlila, ustvarila družino, skratka idealno za to realnost. Pa še vedno sem nekaj iskala. Poleg lepe družine, ki me izpolnjuje in službe, sem še vedno iskala nekaj več. Nikakor se nisem mogla zadovoljiti, da je to, to, do konca življenja.
Bili so tudi očitki, sodbe, zakaj mi to ni dovolj in danes sem hvaležna za vsako izmed njih, saj sem navkljub vsemu vztrajala in mislim, da sem pred približno pol leta končno našla nekaj več.

Ko sem bila v slepi ulici, ko sem se počutila res bedno, ko sem spoznala, da je bila modaliteta, s katero sem se ukvarjala, vse druga kot doprinos k mojemu življenju, sem prebrala oglas za delavnico Access Bars. Šla sem na delavnico, ne vedoč, kaj mi bo prinesla.

Priznam, da sem oklevala ali naj grem ali ne, ampak me je tako pritegnila neka energija, ki je bila za njo, da sem se odločila, da grem. In to mi je dobesedno spremenilo življenje.

Ne samo, da sem se naučila tehnike Access Bars®, spoznala sem cel kup orodij Access Consciousness®, ki jih redno uporabljam v vsakodnevnem življenju. Z njimi spoznaš, da je vse spremenljivo, da je vse izbira in da je vse mogoče. Da ni karme, v takem smislu, kot nam je bila predstavljena, da ni nič določeno in da ni nekega poslanstva zadaj, ki ga moramo na vsak način izpolnite, ker če ga ne bomo, se nam bo zgodilo ne vem kaj…

Spoznaš, da je edino poslanstvo, ki je pomembno da si ti TI! In ko izhajaš iz tega in ko se začneš zavedati, da moraš v prvi vrsti izbirati zase, da lahko edino ti sam sebi ustvariš življenje, ki si ga želiš, se ti odprejo vrata čisto druge resničnosti. Sam pri sebi moraš odkriti, kaj te uresničuje in notranje izpolnjuje, sam moraš imeti rad sebe, da te imajo lahko tudi drugi radi in edino ti lahko karkoli spremeniš. In to tako, da spremeniš sebe.

In kako to narediš?

Z izbiro.

Jaz sem prvo takšno naredila z udeležbo na Access Bars® delavnici. Z Barsi dosežeš to, da se ti prično vse misli, občutki, čustva in sistemi prepričanj, ki smo jih v kateremkoli življenju naredili za pomembne, brisati. S tem, ko se začnemo osvobajati vseh teh omejitev, pričnemo dostopati do več zavedanja. Lažje prepoznamo, kaj je res dobro za nas in kaj ne. In če sledimo temu, se nam začne življenje dinamično spreminjati.

Access Consciousness® je skupek orodij in procesov, oblikovanih z namenom, da nam omogoči več zavesti. In zavest vključuje vse, brez obsojanja. Je voljnost in sposobnost biti popolnoma zavesten in prisoten na vseh področjih svojega življenja. Zavest je zmožnost nenehnega prebujanja v svet več možnosti, več izbire in več življenja. Ustanovitelj je Gary Douglas, ki je dejal: Zavest je sposobnost biti prisoten v vsakem trenutku svojega življenja, brez obsojanja sebe ali kogarkoli drugega. Je sposobnost prejemati vse, ne zavračati nič in ustvarjati vse, kar v življenju želite, boljše kot trenutno imate in več kot si lahko zamislite.

Meni osebno je Access Consciousness® všeč, ker vedno izhajaš iz vprašanja. Ker ti nihče ne govori, kaj je dobro zate, saj le ti sam veš, kaj je dobro zate. Z vprašanji, ki jih zastavljaš, prihajaš do več zavedanja, do več sebe. In edino vsak sam je ključ do več zavedanja.

Osnovna orodja v Access Consciousnes® so:

Vprašanja kot npr.: Kako je lahko še boljše kot to? Kaj vse je še mogoče? in druga…
Mantra Access Consciousness®: Vse življenje prihaja k meni lahkotno, radostno in veličastno.TM
Access Bars® - zaganjajte jih čim večkrat.

Zavedajte se, da samo vi veste kaj je prav za vas. Da vam nihče ne more dati zavedanja, razen vas samih. In da je vse samo izbira. Karkoli v življenju počnete in karkoli izbirate, če ta izbira prihaja z občutkom lahkotnosti, potem ste najverjetneje na pravi poti.