logo

Seansa Simfonije

Seansa Simfonije |  Online / v živo

Seansa Simfonije vas povabi k popolnoma drugačnemu načinu BIVANJA.

To ni terapija ali seansa zdravljenja. Je raziskovanje energij s tarčo opolnomočiti vsako osebo pri spoznanju, da VE, ter pri tem, da ima izbiro in da lahko vse spremeni.

Vsaka oseba ima edinstveno zmožnost s prejemanjem in podarjanjem energije.

Seansa Simfonije vam omogoči dostopati do tega, kar je prav za vas in vaše telo onkraj tega, kar ste kupili kot resnično v tej resničnosti. In ko začnete dostopati do tega, začnete spoznavati vsa mesta kjer se zatikate. Ko enkrat to ozavestite, lahko začnete spreminjati vse, kar ne deluje za vas.

Seansa Simfonije začenja ustvarjati prostor zavedanja o tem, da v kateri koli resničnosti nekdo trenutno živi, to ni edina možna resničnost, ki jo lahko izbere.

Je pa vse izbira. In vsaka izbira ustvari nekaj v vašem življenju. Ali si boste začeli izbirati vse, kar vas bo pripeljalo do življenja, ki si ga resnično želite živeti?

Si boste dovolili biti VI?

Seanse Simfonije temeljijo na orodjih Access Consciousnesa in energijskem transformativnem delu, ki ga je ustvaril dr. Dain Heer. Praktiki, ki izvajamo seanso Simfonije smo se udeležili seminarja Simfonija možnosti, ki ga facilitira zgolj avtor metode osebno dr. Dain Heer, ki prenaša svoje znanje in izkušnje na praktike Simfonije možnosti po celem svetu.

Kako poteka seansa Simfonije?

Rezervirate svoj termin v živo ali na daljavo. Če se odločite za seanso na daljavo vam posredujem povezavo za online srečanje, kjer se najprej pogovorimo. Med prejemanjem seanse oblečeni ležite v prostoru brez glasbe, zaprete oči in uživate v prepletu energij.

Ideja tretmaja je porušiti energijske omejitve, ki vam onemogočajo spremembo in vas povabiti v prostor bivanja, kjer lahko uživate v tem, da zgolj ste simfonija možnosti.

Kdo si izbira tretma Simfonije možnosti?

Za odločitev za samo seanso ne rabite imeti nekih težav. Sama seansa je povabilo v svet drugačnih možnosti. Začne odklepati mesta, kjer se zatikate. Namenjena je vsem, ki želite v življenju več radosti, lahkotnosti in obilja v življenju, odnosih, partnerstvu, poslu. Omogoči vam več jasnosti s tem, kaj v resnici ste in kaj si izbirate zase.

Kako dolgo traja, cena seanse, naročanje?

Seansa traja približno 1 uro, cena seanse Simfonije je 40 evrov (v živo ali online).

Naročite se  na info@sonjaturnsek.com ali me pokličite na 041 922 328.

 

Termin: po dogovoru, rezervirajte si svoj termin

Lokacija predstavitve: Online ali v živo

Cena: 40,00€