logo

Predstavitev Access Bars ob mesecu preprečevanja samomora

Predstavitev Access Bars®

18. september 2019 | 17.30 | Šentjur

10. september je Svetovni dan preprečevanja samomora. V sklopu tega Access Consciousness Bars praktiki in facilitatorji po celem svetu pripravljamo brezplačne predstavitve Access Bars ter tudi podarjamo brezplačne tretmaje Access Bars.

Ljudje se marsikdaj zaradi teže te realnosti vedno težje spoprijemajo z različnimi psihičnimi težavami in stresom. Ne morejo več umiriti svojih misli in težko se sprostijo.

Access Bars so nežna tehnika, kjer s pritiskom na posamezne točke na glavi, ki jih je skupno 32, možgane pripeljemo do počasnejšega delovanja, imenovanega Theta stanje. Električni naboj polarnosti se prične razprševati in misli, čustva ter občutki, ki nas omejujejo, se začno ena za drugo brisati. Je kot da bi na računalniku brisali datoteko za datoteko, ki je ne potrebujemo več.

Več informacij o Access Bars najdete na moji spletni strani www.sonjaturnsek.com ter na www.accessconsciousness.com/suicideawareness , kjer je objavljena tudi znanstvena študija dr. Terrie Hope o učinkih Access Bars na depresijo in anksioznost.

Vljudno vas vabim, da se nam pridružite in se udeležite brezplačne predstavitve Access Bars, kjer boste izvedeli kaj vse je možno z njimi ter ostalimi orodji Access Consciousness. Na sami predstavitvi bosta sodelovali tudi Brigita Grobelšek, BP in Bernarda Mežnar, BP. 

Izmed vseh prijavljenih in udeleženih na predstavitvi bomo na sami predstavitvi izžrebali 3, ki bodo prejeli celotni Access Bars tretma zastonj.

Vljudno vabljeni!

Sonja Turnšek, mag. zdr. nege

Access Consciousness Bars Facilitator

Termin: 18. september 2019  |  17.30h

Lokacija predstavitve: Šentjur. Točna lokacija bo javljena naknadno, glede na število prijav.

Cena: brezplačno

PRIJAVE SPREJEMAMO DO 16.9.2019.

Prijava na: info@sonjaturnsek.com ali na +386 41 922 328.

Več o Access Bars si lahko prebereš TUKAJ, kjer so tudi videovsebine, na katerih si lahko nastaviš tudi slovenske podnapise