logo

Delavnica MTVSS + celični spomin | 16.8.2020 | Šentjur

Delavnica MTVSS™ & celični spomin

16. avgust 2020 | 9.00 -17.00 | Šentjur

MTVSS™ (Sistem odstranjevanja končne molekularne vezljivosti) je eden najbolj dinamičnih telesnih procesov Access Consciousnessa. Izvaja se s polaganjem rok. Potreben je samo rahel dotik brez pritiska ali kakršnekoli manipulacije telesa. Proces deluje energijsko, izvaja se z dotikom in skozi oblačila.

Zažene se več različnih energij, ki osvobajajo, zdravijo in obnavljajo celotno telo. Uporabljamo ga za izničenje skoraj vsega, kjer telo ne deluje pravilno.

Naše telo ima sposobnost regeneracije, vendar pa stališče, da morajo naša telesa umreti, “zaklepa” telo v proces staranja. MTVSS™ odklepa vsa mesta, kjer smo zaklenili v telo določena stališča in s tem ustvarili v telesu določene omejitve. 

Molekularna struktura naših teles je zasnovana s sistemom spreminjanja vezljivosti. Vsakič, ko se vezljivost spremeni, se spremeni molekularna struktura telesa. MTVSS je oblikovan tako, da izniči proces spreminjanja vezljivosti molekularne strukture telesa.

Uporablja se za:

– krepitev in poživitev imunskega sistema,

– aktivacijo in obnovo organov,

– kot proces za celotno telo, s katerim izničimo programe, ki so spremenili načrt naših teles in ga omejili, 

– kot poseben način za omilitev težav v različnih delih telesa,

– pri fizičnih aktivnostih in vadbah. 

Po delavnici prejmete certifikat in lahko samostojno izvajate tretma ali pa MTVSS vključite v svojo dejavnost. Če ga zaženete med masažo, telesu s tem omogočite še več lahkotnosti, prejemanja in spremembe.

Z MTVSS lahko odpravite številne bolezni in obnovite organe ter celotno telo.

 

CELIČNI SPOMIN je proces, ki ga uporabimo pri novih ali starih poškodbah, na zabrazgotinjenem tkivu. Z rednim izvajanjem se lahko vidnost naših brazgotin zmanjša. 

Pomaga tudi pri hitrejši regeneraciji po zlomih. Izjemno priporočljivo je, da ga uporabite tudi če ste imeli kakršnokoli nesrečo ali poseg v preteklosti.

Naše celice imajo namreč spomin in s tem procesom celicam omogočimo, da se povrnejo nazaj v svoje prvotno stanje. Celični spomin odklepa in osvobaja celice stališč, v katera so bile zaklenjene, tako da se lahko vrnejo v prejšnje stanje. 

Tretma se izvaja s polaganjem rok na prizadeta mesta preko oblačil. Tehnika pomaga telesu, da si opomore od poškodb, tako, da se lahko telo pozdravi samo. Celični spomin briše spomin na travmo, ki ga celice niso opustile.

Znanje, ki ga boste pridobili na delavnici, lahko uporabljate na sebi, izvedete ga lahko svojim otrokom, bližnjim ali strankam ob akutnih boleznih in poškodbah ter obolenjih.

 

Termin: 16. avgust 2020  |  9.00 – 17.00h

Lokacija delavnice: Šentjur
 

Trajanje: 8 ur

Cena: 150,00€

*Otroci, stari do 15 let, se delavnice lahko udeležite brezplačno v spremstvu svojih staršev ali skrbnikov.

Mladostniki, stari 16 in 17 let, plačate polovično ceno.

 

 V ceno delavnice so vključeni prigrizki in gradivo, na koncu prejmeš tudi certifikat o udeležbi.

 

Obvezna prijava na: info@sonjaturnsek.com ali na +386 41 922 328.

 

Delavnica bo potekala ob upoštevanju strokovnih priporočil, vezanih na COVID-19.